TILBAKE KATEGORI FUNKSJONSHEMNINGER
AKTIVITETSSENTRE
Tips> TIPS OSS HER TAKK
  ANNONSER/NEWS

Eikholt Ressurssenter.
Bilde fra Eikholt

Eikholt ligger i fine omgivelser på Konnerud ca. 6 km, utenfor Drammen sentrum.

Eikholt er en del av
Statlig kompetansesystem for døvblinde.
Hjemmeside Firmainfo Nyheter Kart Facebok
 
Frambu
er en del av spesialisthelsetjenestens nasjonale kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser et statlig finansiert supplement til det ordinære tjenesteapparatet en møteplass for familier og fagersoner til for både barn og voksne - gjennom hele livet
Hjemmeside Firmainfo Nyheter Kart Facebok
 

Langemyr skole.


Langemyr skole og ressurssenter er et faglig knutepunkt innen spesialundervisning i Aust-Agder.

Som interkommunal skole for spesialundervisning, fungerer Langemyr skole som spesialpedagogisk ressurssenter i regionen med en aktiv utadrettet virksomhet. I tillegg til å gi faste elevplasser, gis det tilbud om veiledning, fagkurs, hospitering og nettverksarbeid

Hjemmeside Firmainfo Nyheter Kart Facebok
 

Nordre Aasen. Bo- og habiliteteringssenter

Nordre Aasen habiliteringssenter er en spesialisthelsetjeneste for barn og unge mellom 0-18 år. Senteret samarbeider med Oslo universitetssykehus, avdeling Ullevål. Vi er til for at du og ditt barn skal få best mulig hjelp.
Vi tilbyr bistand på områdene; Kommunikasjon - Spiseernæring - Fysisk motorisk trening - Sitteklinikk - Tilpasning av tekniske hjelpemidler.
Hjemmeside Firmainfo Nyheter Kart Facebok
 

Røysumtunet
Røysumtunet tilbyr tjenester med høy faglig kvalitet innen områdene epilepsi og psykisk helse


Røysumtunet tilbyr tjenester med høy faglig kvalitet innen områdene epilepsi
og psykisk helse.

Vår epilepsienhet har en rehabiliteringsavdeling og en bo- og omsorgsavdeling. Enhet for psykisk helse har to avdelinger, begge med langtids- eller korttidsopphold.
Hjemmeside Firmainfo Nyheter Kart Facebok
 

Stiftelsen Solhovden.


Solhovden ligger idyllisk til på Kvamskogen, men kort avstand til skitrekk. Hyttene er lett tilgjengelig med vei helt frem til døren, og god fremkommelighet for rullestol til alle hyttens tilhørende tilbud. Stort grillhus, brygge og båter er bare noen av tilbudene på Solhovden.
Hjemmeside Firmainfo Nyheter Kart Facebok
 

Svanevatn Aktivitetssenter


Anlegget er tilpasset funksjonshemmede og ligger helt ned til det ca. 1 km2 store vannet som er skjermet for annen trafikk og omgivelsene rundt er frie for annen bebyggelse.

Båter, kanoer, badeplass og bryggekant innbyr til aktiviteter på og i tilknytning til vann. Turveier og -stier i skog og mark samt bålplass/gapahuk inviterer til å ta i bruk terrenget.

Hjemmeside Firmainfo Nyheter Kart Facebok
 

Vetland Skole.


Velkommen til Vetland Skole. Skole og ressurssenter for hørselhemmede elever.
Hjemmeside Firmainfo Nyheter Kart Facebok
 Hjemmeside Firmainfo Nyheter Kart Facebok
 PS Trafikkskole er en av få skoler i landet som har spesialisert seg på kjøreopplæring for mennesker med fysiske handikap

PS Trafikkskole er en av få skoler i landet som har spesialisert seg på kjøreopplæring for mennesker med fysiske handikap.
 I tillegg til å ha egne, spesialutstyrte biler brukes også elevenes egen bil. Vi følger opp eleven hele veien, slik at alt utstyret blir tilpasset.
TELEFON
41 23 25 74

 

Leiligheten på Beitostølen tilpasses medlemmer.
Ridderrennet.

RIDDER-LEILIGHETENE PÅ BEITOSTØLEN.

 

Handikapridning m.m.


Krovågen Hestesenter er et off. godkjent hestesenter og ponnystutteri på Austre Bokn, midt mellom Haugesund og Stavanger.


 
 
 
  side 2
TIL TOPPENTil topp