TILBAKE TEKNISKE HJELPEMIDLER HOVEDSIDETilbake Tekniske Hjelpemidler Hovedside KATEGORI TEKNISKE HJELPEMIDLER.
SEKSUALTEKNISKE HJELPEMIDLER HOVEDSIDE
Tips oss TILBAKEMELDING FRA WEBSIDEN SEKSUALTEKNISKE HJELPEMIDLER
 
Seksualtekniske Hjelpemidler. Leverandør av produkter.

 

Hjelpemidler refusjon:

Alere AS.  Hjelpemidler refusjon:Alere har prisforhandlet avtaler med NAV og er viktig leverandør innenfor brannforebyggende produkter og innenfor seksualtekniske hjelpemidler


Alere har prisforhandlet avtaler med
NAV og er viktig leverandør innenfor brannforebyggende produkter og innenfor seksualtekniske hjelpemidler.

Leverandør
Nettbutikk/Webshop

Velkommen til vår Nettbutikk/Webshop


Alle kunder er velkommen til å handle
i vår nettbutikk. - Et verktøy som er tidsbesparende for deg og oss, og som samtidig gir deg som kunde full oversikt
over egne bestillinger.

Alere AS
Kjelsåsveien 161
Pb 93 Kjelsås,
0411 Oslo
Tlf:
+47 24 05 66 10
Faks:
+47 24 05 67 80

PEKERKNAPP MED LINK TIL STEDSKART:Kart

Facebook

Ereksjonspumpe, elektrisk
Ereksjonspumpe, elektrisk

Ereksjonspumpe er et av de mest effektive hjelpemidler ved sviktende /manglende ereksjon. Det er mange grunner til ereksjonsproblemer. De kan være psykisk eller hormonelt betinget. Sykdommer som diabetes, MS, parkinson, hjerne­skader, og hjertesykdommer kan gi ereksjonssvikt. Det samme kan bruk av blodtrykksnedsettende medikamenter og etter prostataoperasjon.

Alere er valgt som den eneste leverandør av elektriske pumper. Fordelen med en elektrisk pumpe er at den gir en jevn pumpe­effekt og er mer diskret enn en manuell pumpe.

Leveres komplett i en veske inkl. 4 silikonringer, smørende gel, 3 AAA batterier og bruksanvisning på norsk.

Ferticare vibrator for menn
Ferticare vibrator for menn

Ferticare vibrator er et dokumentert hjelpemiddel spesielt beregnet for menn med ryggmargsskade til å oppnå ejakulasjon. Med dette produktet har de nevnte klienter mulighet til å bli biologiske fedre – uten bruk av kunstig befruktning. TMNS (ofte betegnet som PVS – Penil Vibratorisk Stimulation) anbefales som første valg i behandling av ejakulatorisk dysfunksjon hos menn med ryggmargskade. Teknikken bør testes ut i samråd med lege.

Hjelpemiddelet kan også benyttes til kvinner med ryggmargsskader for å redusere spasmer og hyperaktiv nevrogen blære. 

Leveres med oppladbart batteri og lader. Batterikapasitet ca. 20 minutter
Europe Magic Wand vibrator
Europe Magic Wand vibrator

Magic Wand er en av de kraftigste vibratorene på ­markedet for sensuell stimulering til de kvinner som har ­problemer med å oppnå orgasme. Den har 6 hastigheter og kan ­dermed tilpasses den enkelte bruker. Vibratoren er nettbasert med 240 cm lang ledning.

Vibratorhode er produsert av phalatfri silikon og kan enkelt tas av for rengjøring.

Vaginalt dilatator sett
Vaginalt dilatator sett

Medintim vaginalt dilatator sett er et effektivt hjelpemiddel for kvinner med underlivsplager. Ved hjelp av dilatator kan kvinnen ta mer aktiv del i behandling av dyspareuni (smerter ved samleie), vaginisme (skjedekrampe) og andre seksuelle plager. Brukes også ved arr­dannelse etter stråle­skader vaginalt.

Produktet er produsert i mykt silikon og leveres i veske med 5 forskjellige størrelser, glidemiddel og bruksanvisning.

PEKERKNAPP MED DIREKTELINK TIL ALERE SEKSUALTEKNISKE HJELPEMIDLER. LINK ÅPNER I NYTT VINDU!For flere produkter, besøk
http://webshop.no.alere.com/gynekologi-fode-urologi-rektoskopi/sexualtekniske-hjelpemidler

Opplysning om Seksualtekniske Hjelpemidler>

Seksualtekniske hjelpemidler

Hvis du har dårlig eller ingen seksuell funksjonsevne som følge av sykdom eller skade og problemet kan løses ved seksualtekniske hjelpemidler, kan du få stønad til hjelpemidlet. Den seksuelle funksjonsevnen må være varig nedsatt, det vil si at problemet må anses å ha en varighet på minst to år.Hvem kan få stønad til seksualtekniske hjelpemidler?Hvis du på grunn av sykdom eller skade har dårlig eller ingen seksuell funksjonsevne kan du få stønad til seksualtekniske hjelpemidler. Du må ha gjennomgått en medisinsk vurdering som konkluderer med at videre medisinsk behandling ikke vil bedre funksjonsevnen. Hjelpemidlet må være vurdert av lege som nødvendig og hensiktsmessig.

Hvordan søker du?

Bruk av seksualtekniske hjelpemidler har med personlige og intime forhold å gjøre. Derfor benyttes ikke vanlig saksgang med søknad og vedtak. En lege bestiller det seksualtekniske hjelpemidlet direkte fra leverandør, som sender hjelpemidlet til legen eller hjem til deg. Alle autoriserte leger i Norge kan bestille seksualtekniske hjelpemidler. I en del tilfeller kan det likevel være nødvendig å oppsøke sykehusavdelinger med spesialister i gynekologi, urologi og nevrologi eller privatpraktiserende spesialister med tilsvarende kompetanse for å få tilstrekkelig veiledning og hjelp. Legen må selv vurdere om egenkompetansen er tilstrekkelig for å gi hjelp og veiledning. Detaljert informasjon om hvordan man bestiller seksualtekniske hjelpemidler finnes i produkt og priskatalogen og på bestillingsskjemaet. Hjelpemidlet dekkes i sin helhet gjennom folketrygdloven.
PEKERKNAPP MED LINK. LINK ÅPNER I NYTT VINDU!produkt- og priskatalogen

Hva kan du få stønad til?

Du kan få stønad til seksualtekniske hjelpemidler. Dette omfatter hjelpemidler som kompenserer for den nedsatte seksuelle funksjonsevnen, men det omfatter ikke hjelpemidler som har som hovedformål å helbrede en tilstand (behandlingshjelpemidler). NAV har inngått produkt- og prisavtaler for enkelte seksualtekniske hjelpemidler, men dette er ingen uttømmende liste over produkter du kan få stønad til.
Se nærmere om dette i

PEKERKNAPP MED LINK. LINK ÅPNER I NYTT VINDU!
produkt- og prisoversikten.
STARTSIDEN TIL TOPPEN AV SIDEN