Informasjonsside for hundbrukere og andre brukere
Norges blindeforbund (Førerhund)
Om du er synshemmet og har behov for hjelp når du ferdes ute, kan du få innvilget førerhund. Man søker om førerhund hos NAV, akkurat som med andre hjelpemidler


Norske Servicehunder
Her finner du informasjon om arbeidet vi gjør i Norske Servicehunder og hvilke muligheter du har.
Ditt bidrag vil hjelpe vårt arbeid for servicehunder i Norge.


Norsk Kennel Klubb
NKK har som uttalt målsetting av vi skal være en proaktiv medlemsorganisasjon som taler hundens og hundeeieres sak. Vi har derfor tydelige holdninger om saker som påvirker hverdagen til norske hunder og deres eiere.


Norges hundetreningsforbund AS
Norges Hundetrenerforbund er en formidling av sertifiserte instruktører og hundekurs. Instruktørene ved vår hundeskole, og samarbeidende hundeskoler, spesialiserer seg på valpekurs for grunnleggende god hverdagslydighet. 


Dyrebeskyttelsen Norge
Dyr er uten stemme, uten rettigheter og uten muligheter til å forsvare seg selv. Dyrebeskyttelsen Norge arbeider for at dyr ikke skal defineres som "ting", men få grunnleggende rettigheter og anerkjennes som følende vesener.


Agria Dyreforsikring
Agria Dyreforsikring gir norske hunder, katter og hester og deres eiere fleksible forsikringsløsninger.


Fjellanger Hundesenter
Fjellanger Hundesenter ligger i dag i Åsen ved Lysekloster. Den ble startet i Os utenfor Bergen i 1988 av cand.scient. Rune Fjellanger.


NRO – Norsk Redningshund-Organisasjon
NRO – Norsk Redningshund-Organisasjon ble grunnlagt i februar 1999. Organisasjonens oppgave er å utdanne hunder og førere til redningstjenesten.


KROVÅGEN HESTESENTER 
Godkjent INN PÅ TUNET-gård.

Tilrettelagt ridetilbud (handicapridning) er aktiviteter med hest for personer som har en funksjonsnedsettelse (syn, hørsel, balanse, motorikk m.v)

Hundeskolen Veiviseren AS

Våre trenere har kapasitet til å trene 30+ førerhunder/servicehunder i året. I tillegg til å levere førerhund i Norge leverer vi også førerhund i andre land, og vi trener servicehund for funksjonshemmede. For øyeblikket er vi Norges største leverandør av førerhunder.


Mattilsynet-Dyr og Dyrehold
Alle som jobber med dyr har ansvar for å følge Norges lover og forskrifter. Norge må også følge internasjonale regler som for eksempel EØS-avtalen.

ANNONSER/NEWSVi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hund og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold
Norges største sider med informasjon om alle typer kjæledyr!


Dyrevernalliansen arbeider for en fremtid uten dyremishandling
Dyrevernalliansen
arbeider for en fremtid uten dyremishandling.
Dyreklinikk.no
presenterer landets dyreklinikker.
Design til Hund og Katt
Halsbånd, matskåler, senger og mye mer.