HANDICAPSIDEN.NO


Inntekter:
www.handicapsiden.no er den ledende nisjeportal for handikappede og funksjonshemmede i Norge.

For at Handicapsiden.no skal bli den mest brukte portalen i Norge for dette markedet, har vi behov for inntekter for å markedsføre portalen i de rette kanaler.

www.handicapsiden.no er en reklamefinansiert nettportal.
Vi har annonsører som profilerer/annonserer seg i relevante kategorier, samt Hovedsponsorer/Hovedpartnere.

Andre inntekter skjer igjennom nettverket vårt, som blant annet pc rep og diverse webarbeider for kunder.

For å øke antall besøkende på Handicapsiden.no, har vi valgt følgende strategi, profilerer seg i diverse søkemotorer på nettet.


OVERSKRIFT!
Få en oppføring på portalen i relevante kategori av dine tjenester og produkter, samt støtt en god sak- Flere Hender/Hoder i arbeid!

www.handicapsiden.no er en inkluderende nisjeportal med linker til norske og internasjonale websider innen: Helse, Medisin, Sykdom, Skade, Lover og regler, produkter for hjelpemidler og andre tjenester m.m. En nisjeportal, samt en veiviser for folk flest, men handikappede og funksjonshemmede er et prioritert felt.

Det skal være en brukervennlig portal, hvor det er lett å finne frem til det man søker og måtte ha på hjertet. Portalen er delt opp i kategorier som favner de forskjellige gruppene. Stor tekst og tekst i bilder prioriteres på portalen. Et bilde sier mer en 100 ord.

Nisjeportalen lages av personer med varig sykdom eller skade. Vi vet best hvor skoen trykker. Brukere av brukere.

www.handicapsiden.no har som målsetning om å bli den ledende nisjeportal for handikappede og funksjonshemmede i Norge.

For at Handicapsiden.no skal bli den mest brukte portalen i Norge for dette markedet, har vi behov for inntekter for å markedsføre portalen i de rette kanaler.

www.handicapsiden.no er en reklamefinansiert nettportal. Vi har annonsører som profilerer/annonserer seg i relevante kategorier, samt Hovedsponsorer/Hovedpartnere.

Andre inntekter skjer igjennom nettverket vårt, som blant annet pc rep og diverse webarbeider for kunder.

For å kunne virkeliggjøre denne ambisjonen, håper vi at Dere ser mulighetene for at disse hendene blir aktivisert, til formålsnyttige samfunnsoppgaver i fremtiden. Har dere noe innspill eventuelt flere forslag tar vi gjerne i mot dette, da målsettingen må være å hjelpe til å fylle hverdagen for handikappede og funksjonshemmede ut i arbeidslivet. Vi har prosjektet for dette, sammen skaper vi flere arbeidsplasser.

www.handicapsiden.no eies av Handicapsiden.no ved Rune Walter Borgen.
Ta kontakt med undertegnede ved å sende mail eller kontakt oss på telefon.

Rune Walter Borgen/Dalig leder/salgssjef
Telefon: 94424759


postmaster@handicapsiden.no

Firmainfo - Om nisjeportalen - Nettverksvirksomhet -

Bedriftsprofil - Samarbedspartnere - Informasjonsside -Visjon