Fremdrift-trening og bildeforklaringer ved å klikke på bilder av bruker ...


INFORMASJON

Legforankring av proteser er en innovativ løsning som gir en direkte og stabil forbindelse mellom skjelett og protese, og erstatter den tradisjonelt brukte hipprotesen.

Koblingen betyr at protesen ikke trenger å komme i kontakt med huden, noe som reduserer hudrelaterte problemer og muliggjør bruk av proteser i lengre perioder.

Bony forankring øker også mobiliteten og forbedret miljøopplevelse (såkalt osseoperception). Teknikken er basert på evnen til et titanimplantat å integrere med beinvev, en prosess som kalles osseointegrasjon.

OPRA (Osseointegrated proteser for rehabilitering av amputere) er et banebrytende implantatsystem for beinforankret proteser. Systemet er basert på forskning og erfaring innen osseointegrasjon siden det ble oppdaget av professor Brånemark på 1950-tallet.

Mange pasienter har blitt behandlet med OPRA, med kontinuerlige rapporter om funksjonalitet i opptil 20 år etter behandling. OPRA har vist seg å gi økt frihet i det daglige livet, samt forbedre pasientens livskvalitet

OPRA-implantatsystemet består av en titanskrue (Fixtur) og en gjennomtrengende kopling (avstand) som plasseres i det amputerte benet under to separate operasjoner. Protesen kobles deretter til ytre delen av avstanden via en koblingsenhet.

Den kirurgiske prosedyren utføres i to etapper.

I den første fasen, en spesialdesignet titanskrue kjent som et innslag er satt inn i Marrow plass i den gjenværende legemsdelen.

I den andre fasen, seks måneder senere blir en titan forlengelse kjent som en Abutment festet til bunnen av ligaen og ført ut gjennom et hull i huden.Protesen er da vedlagt denne Abutment.

Som ved alle kirurgiske behandlinger, er det en risiko for komplikasjoner som kan endre behandling eller kompromiss resultatene, men brukeren skal ideelt Regain deres såkalte ;osseoperception ', som i stor grad forbedrer kontrollen han eller hun har over protese de bruker.

En stadig hyppigere form for behandling, krever osseointegration bruk av en høyt utviklet protese for full nytte av metoden for å bli realisert.

Denne lovende behandling for amputerte har blitt mye utviklet i Sahlgrenska University Hospital, Sverige, og har begynt å bli gjennomført i andre land.

Benproteser er en banebrytende behandlingsmetode basert på påvist konsepter for å forbedre livskvaliteten til amputater.

PASIENTRETTIGHETER- UTENLANDSKONTORET


Osseointegration er en metode for å forankre protesen direkte til beinet.

Behandling på
Sykehus


Sahlgrenska
Sykehus


Mölndals sjukhus


Annonser/News

Ortopro ASÖssur NordicØytex AS
Funksjonsklær

Vi syr etter mål?