Vito og Sprinter med direktelink i bilde..

Vito. Vil, kan og gjør det.

Du er alltid klar til å gjøre en innsats. Du elsker nye utfordringer og jobber målbevisst.
Da er Vito Tourer som skapt for deg. For Vito Tourer er en solid støttespiller som hjelper deg til å nå dine mål - både på veien og i bedriften. Den er like eksemplarisk når det gjelder driftsøkonomi og kvalitet som når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet. Kort sagt - en ekspert på profesjonell persontransport, fra en ekte ekspert på nyttekjøretøy.

Nye Sprinter
Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Den er så allsidig at du vil finne den helt rette til dine transportbehov, og den tar seg dessuten godt ut: nye Sprinter. Takket være de mange kjøretøyvariantene og det omfattende utstyret kan du velge blant rimelige innstegsmodeller – for eksempel med forhjulsdrift –, varebiler, planbiler og chassis som er nøyaktig tilpasset dine arbeidsoppgaver eller Tourer med et innbydende passasjerrom.

HISTORIE
Historien om Mercedes-Benz varebiler er full av spennende historier: av utviklere fra tidligere tider, av moderne entusiaster, oppfinnere og restauratører hvis arbeid er revolusjonerende tradisjonen. Den rike historien til Mercedes-Benz varebiler er satt til liv i artikler som dekker sjeldne modeller, restaureringer, samlere, entusiaster og dagens bruk av disse klassiske kjøretøyene. Les mer her